Bestil tid til massage online > Behandlinger

Behandlinger

 

Gravidmassage

Graviditetsmassage afhjælper træt ryg, ømme led og spændinger i nakken (hovedpine), og lindrer og forebygge en lang række graviditetsgener. Hos LifeBalancedk ligger du på en professionel massagebriks specielt designet til gravide, med hul til maven og støtte alle de rigtige steder. Uanset om du bare vil forkæle dig selv mens du venter dig, eller har brug for at få lindret ubehag, smerter og spændinger; så vil en dybdegående massage med professionelt fokus på dine problemområder give dig en nemmere og mere behagelig graviditet.

Babymassage

Blid massage af din baby allerede fra 2 måneder. Massagen fremmer dit barns motoriske og sanselige udvikling, virker beroligende og stabiliserer dit barns soverytme. LifeBalancedk tilbyder også kolik massage, som påviseligt afhjælper kolik hos dit spædbarn. Anne Sørensen Mikkelsen er specialuddannet i babymassage.

Helkropsmassage 

En afslappende wellnessmassage fra top til tå, inklusive massage af arme, mave og hænder. Massagen påvirker kroppen til øget produktion af anti-stresshormon, styrker immunforsvaret, udrenser og giver fornyet energi.

 

RygMassage

Ved rygmassage masseres den øverste del af ballemuskulaturen og lænden, musklerne omkring rygsøjlen - fra korsben til nakkekant - ligesom skuldrene og nakken masseres grundigt igennem.

 

Hovedbund, skulder og nakkemassage

Her udføres massagen med langsomme cirkulære bevægelser og strøg. Skulder-/nakkemassage løsner de spændinger, som ofte er årsag til hovedpine, ubehag og træthed.

 

BenMassage

Massage af læg, baglår og forlår. Virker afslappende og lindrende, og forebygger og lindrer en lang række idrætsskader

DelkropsMassage

Massage af over- eller underkroppen efter eget valg. Afslappende og lindrende - som ren nydelse, velvære og forkælelse.

 

IdrætsMassage

Er du idrætsudøver kan massage udført af en professionel massør give velbehag, afslapning og lindring af stivhed og ømme muskler. Du præsterer bedre og restituerer hurtigere. Anne Sørensen Mikkelsen hos LifeBalancedk har arbejdet som idrætsmassør i forskellige håndboldklubber i landets bedste rækker, og har selv spillet i håndboldligaen og på A-landsholdet.

 

 

 

 

Home